Priser

 

Dersom du bestiller din reise gjennom et reisebyrå i Norge, kan det fort bli dyrt å dra til Tsjekkia. Jo flere ledd, jo dyrere blir det for deg.

Jeg tilbyr deg alt til lokale priser, det vil si at du får alt svært billig. Tsjekkia er i dag et av de aller billigste ferielandene i Europa. Vanlig forbruksvarer koster ca en fjerdedel av det de koster i Norge.

Overnatting på et godt hotell sentrumsnært i Praha koster deg 300 – 500 kroner per døgn på enkeltrom alt etter hvilken sesong det er. Ellers i Tsjekkia er det enda billigere.

Reiser med kollektiv transport er også svært rimelige. Jeg skaffer deg alle avgangs- og ankomsttider for tog eller buss. Følger du planen jeg legger opp for deg, finner du trygt fram på egenhånd.

Jeg tar en serviceavgift på 500 norske kroner for å tilrettelegge en tur av sorten langweekend eller miniuke for grupper inntil seks personer. For større grupper vil det koste noe mer, alt etter hvor mye forberedelser som kreves.

Dersom det er snakk om enkelte guideoppdrag i Praha, tar jeg 75 NOK per person/time, dersom det er grupper på flere enn 6 personer. Ellers er prisen 100 NOK per person/time.